Gumbold takes you to paradise!

 

Ook deze editie zijn we er weer ingetrapt en hebben we ons ja-woord gegeven aan DJ Gumbold. Wij bieden vooraf onze excuses aan, maar hij is altijd zo enthousiast en we kunnen gewoon geen nee tegen hem zeggen. En we hopen u ook niet, als hij achter zijn DJ meubel nog meer energie in een plaat lijkt te willen steken dan de makers ervan. 

Vele mensen vragen zich af; hoe komt iemand nou bij deze naam? En wat speelt hij dan voor platen? Misschien denkt u wel aan iets plakkerigs of een brutale kauwgom knarser. Wij dachten aan een kauwgomballen-automaat of een suikerspin bij dertig graden celsius. Heeft hij zichzelf een keer per ongeluk vastgelijmd? Dit figuur blijft wel erg lang hangen bij feestjes als nazitter, maar verder konden wij geen associaties bedenken. Wij waren te lui om het te vragen en besloten onze zoektocht op het internet voort te zetten; Een drie seconden google sessie leverde al wat waardevolle inspiratie op; 

“The most Gumbold families were found in USA in 1880. In 1880 there were 7 Gumbold families living in Minnesota. This was 100% of all the recorded Gumbold’s in USA. Minnesota had the highest population of Gumbold families in 1880.”

Blijkbaar ontbreekt sindsdien elk spoor van de naam in de geschiedenis van de mensheid waarna wij onze zoektocht opgaven. Klaarblijkelijk hebben we met een soort van wederopstanding te maken. Maar van wat? Geen idee. 

 

Wij kunnen u ook niet vertellen wat u nu exact muzikaal kunt verwachten, toch past onze huis DJ dit jaar wel extra goed in het thema. Hij is dan wel geen eigenaar van Sound City, maar hij heeft wel de nodige opnameapparatuur in z’n schuur! Bovendien rekenen we we op hem bij de lyric: “take me down to the paradise city, where the gras is green and the girls are pretty”. Want het groene gras dat hebben we al. Gumbold is natuurlijk een echte chick-magnet. En we zullen de vraag voor zijn, u heeft toestemming om ondergoed naar de DJ-stage te gooien. 

Oja trouwens, hier is z’n website: www.gumbold.nl (misschien was dit wel het enige domein wat nog vrij was en heeft hij daarom de naam gekozen). See you on the Green Grass!

Gumbold takes you to paradise!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.