2017

Drainage Westfrieslands

Drainage

De band die Westfrieslands zal openen is Drainage! Zij wonnen de band battle in de Schoof en hebben zo hun plekje op Westfrieslands verdiend. Deze jonge band uit Andijk zal gelijk beginnen met knallende grunge, punk en hardrock. Met covers van Nirvana en Greenday en wat eigen nummers zullen zij zorgen voor de perfecte opening!

Kratje Bier

Ook fans van Nederlandstalige muziek in welk dialect dan ook, kunnen op Westfrieslands hun hart ophalen! Eerder brachten ze op Winterstoppop al hun nummers (covers en eigen werk) met intrigerende en diepgaande teksten ten gehore. En hebben ze vele dorpen in onze regio al gezien. Heb je ze toen gemist? Zaterdag de 19e augustus is de herkansing!

Titanium White

The Titanium White is een psychedelische rockband uit Onderdijk bestaande uit Hjalmar, Rhythm en Nick. Samen geven zij een vibe af uit de sixties en seventies. “Wij noemen het zelf graag psychedelische rock in de breedste zin des woords. De beste samenvatting zou zijn: hard maar lekker. We zouden zeggen: luister het maar en omschrijf het zelf.”

Boneshaker

Muziek recht uit het hart en een niet alledaags repertoire! Een ideale gelegenheid om muziek te luisteren van 5 muziekliefhebbers en de geboren muziek door de geboren muziekanten Ed Venekamp, Harm en Jelle Steltenpool, Edwin Manshanden en de meesterlijke drummer Frank Bakker!

DJ AA

Om Westfrieslands heerlijk af te sluiten en vervolgens door te stromen naar het Fortuin, Beer, het Café of ergens daartussen in, komt DJ AA ons nog even voorzien van de heerlijkste dansbare deuntjes. Zodat we een heerlijke warming up hebben gehad, voor we het heilige terrein van de kermis gaan betreden!