De Esdoornvlag

Wij hebben als organisatie altijd veel loof voor lokale artiesten. Daarom zijn wij trots op de volgende toevoeging aan ons programma. Maple Leaf is al decennia een begrip in Lutjebroek, hoewel het bestaan van de plaats zelf nog wel eens wordt betwist, valt de aanwezigheid van deze band niet te ontkennen. Sterker nog, Canada heeft het logo van de band zelfs opgenomen in de nationale vlag. Dan doe je toch iets goed. 

Als je wenst te leaven tijdens het eerste optreden van de dag, dan kunnen wij als organisatie ons dat goed voorstellen. Om dit tijdens het optreden van Maple Leaf te doen kunnen wij dan weer niet begrijpen. Maar als je in het dagelijks leven al hardhollend een gans uit de weg gaat, kan dit optreden zomaar als shockerend worden ervaren. Met nummers van System of a Down, Volbeat, Pearl Jam en de Raggende Mannen zullen zij er een stevig optreden van maken. Wij zouden vooraan staan als we niet te druk aan het werk zouden zijn tijdens het evenement! 

Achter het drumstel zit Paul SLAman. Op de bas vind je BAS Keesman, Op gitaar is het Mike Abbekerk die met Bert Haalboom met de snaren aan de haal gaat en de leadvocals worden verzorgd door Renee Jong. Verwacht verder nummers van o.a. Foo Fighters, Live, Nirvana, Radiohead en Greenday. Bovendien geven ze een “geen-Coldplay-garantie”! Maar mocht je wel van Coldplay houden dan mag je evengoed komen.

De Esdoornvlag

Eén gedachte over “De Esdoornvlag

  • juli 9, 2022 om 9:52 am
    Permalink

    Maple Leaf! Wat een topband en wat een geluid krijgen zij eruit met slechts één gitarist 😉

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.