Praktische informatie Westfrieslands 2019

PRAKTISCHE INFORMATIE WESTFRIESLANDS 2019!

Tip 1:
Zorg dat je alvast je kaartje koopt via: https://www.eventbrite.nl/e/westfrieslands-2019-tickets-608… , we willen niet betweterig overkomen ofzo, maar dat is toch gewoon handig? Weet je zeker dat je binnenkomt!

Tip 2:
Hou je niet van lopen? Kom op de fiets! Voor de fietsen hebben we een ruimschoots oord hebben geopend met fietsenrekken. Wanneer je met de auto komt, kun je deze kwijt bij het Nesbos of bij het dorpshuis in Onderdijk. In het laatste geval heb je dus de benenwagen nog een klein eindje nodig. Deze laatst genoemde parkeer je op het festivalterrein, met een biertje (of frisje) in de hand!

Tip 3:
We hebben diep moeten graven om de kabels aan te leggen, het heeft bloed zweet en tranen gekost. Maar, we hebben dit jaar een verbinding waardoor er gepind kan gaan worden. Toch, heeft contant nog altijd de voorkeur. We zijn namelijk niet op een storing voorbereid. Puntje voor volgend jaar. Dus, heb je mooi zwart verdiend inde bollen? Vergeet je contanten niet of rijd even langs een pinautomaat. Gewoon, zoals je gewend bent op Westfrieslands, lekker contant betalen.

Tip 5:
In de voorverkoop zijn de kaarten €8,59! In tip 1, zie je hoe je deze kunt bestellen. Dus tel uit je winst en koop ze in de voorverkoop. Aan de deur betaal je €10,00. Alsnog een koopje als je het mij vraagt. Kinderen onder de 12 jaar komen gratis naar binnen en hebben de hele dag genot van onder andere het springkussen. Onder toezicht uiteraard!

Tip 6:
Eigen oordoppen vergeten of kwijt geraakt tijdens Rock Werchter of Pinkpop in je tent? Geen zorgen, ze zijn gratis bij de muntenbalie te verkrijgen.

Tip 7:
We hebben dit jaar weer ons best gedaan voor onze zwemdiploma’s, reddingszwemmen en de hele heutemeteut. Maar we blijken toch geen talentjes, toegang via het water is dit jaar dus niet mogelijk. Uiteraard blijft het mogelijk om de inwendige mens te verzuipen.

Tip 8:
Wij zijn de moeilijkste niet en zien er naar uit een mooi feestje met jullie te bouwen. De huisregels vind je op het festivalterrein en als je die in acht neemt, moet het helemaal goed komen!

P.S. Heb je gezien dat we tip 4 hebben overgeslagen? Je hebt nu gekeken he?

Ohja, enne… NIX 18!

Praktische informatie Westfrieslands 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.