SMEW Classics en Young & Younger op Westfrieslands

Enkele weken geleden bereikte ons het trieste bericht dat de drummer Djowie van High Heels & Sneakers was aangereden op zijn motor. Met enkele motorrijders in ons bestuur wensen wij hem het allerbeste toe met zijn herstel. We houden een plekje vrij op Winterstoppop Djowie!

Gelukkig hebben wij met Young & Younger een mooie vervangende act kunnen regelen. Rasmuzikanten Kris en Marc Schouten zullen met diverse instrumenten het geluid van de 50ies en 60ies zowel in een vertrouwd als in nieuw jasje steken. Ze beloven dat ook de wat ‘jongere’ bezoekers met de voetjes van de vloer het gras zullen gaan. En wij gaan ze aan die belofte houden. Hoe precies is nog niet duidelijk, maar daar vinden we wel iets op. Sommige oudere bezoekers mogen trouwens ook wel eens laten zien wat ze in huis hebben. En nu we het er toch over hebben, onze penningmeester ook. Wat een stijve hark.

Bij Young & Younger zullen diverse ‘hit kneiters’ de revue passeren. Op Winterstoppop waren de gebroeders Schouten nog fel anti-Stones en volledig gefocust op de Beatles, nu zullen zij in de woorden van Marc ‘godslastering’ plegen en toch ook een paar nummertjes spelen van de band van Richards en Jagger. Allemaal prima. Wij kregen als SMEW bestuur zelf ook al eens de vraag waar nou onze voorkeur naar uitgaat, Beatles of Stones? En ons is altijd: The Doors. Einde discussie en toevallig ook onze hoofdact deze editie.

Wij kijken er naar uit jullie te zien dansen bij Young en Younger en hopen dat jullie het zelf ook leuk vinden.

Waar we je ook graag zien dansen, is bij onze eigen SMEW classic DJ’S!

Tussen alle acts door moet de sfeer natuurlijk ook gewaarborgd worden. En daarom presenteren wij u met gepaste trots: onze SMEW Classic DJ helden, Loek Boon en René Dol. Ofwel de El LoBo Discotour Deluxe, met Bôôntje en Dolletje. Veteranen van het eerste uur. Loek begon zelfs al op zijn 17e met plaatjes draaien! Hij is daarmee de geschiedenisboeken ingegaan als de eerste DJ van West-Friesland. Zijn passie heeft hem nooit losgelaten. En inmiddels hebben de ex-SMEW Bestuursleden dan ook enkele succesvolle thema-avonden bij het Café achter de rug, waarin zij terugblikten op verschillende jaren uit de popmuziek.

Onze ouwere jongeren mogen dan al een tijdje meedraaien (snap je’m?! , ze zijn de kneepjes van het vak nog niet verloren. Verwacht een goede mix van verrassende én herkenbare muziek. Verzoekjes kunt u vanaf nu per mail indienen bij de heren. U kunt deze sturen naar dieplaatmoetikwelergenshebbenmaarikweetnietwaarhijligt@scarlet.nl Garanties worden niet gegeven.

SMEW Classics en Young & Younger op Westfrieslands

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.