Vermaak voor kleuters en keuters

Het Westfrieslands bestuur zet zich in voor optimaal vertier voor onze bezoekers. Om dit te bewerkstelligen zijn wij begonnen met een deskundig onderzoek naar onze doelgroep(en). Daarvoor hebben wij de foto’s van de vorige edities uitgebreid bestudeerd. Deze onderzoeksdata gaf ons allerlei nuttige bij-informatie: de meest voorkomende structuur van ganzenkak, gemiddelde hoogte van het gras, en het aantal bierglazen op het terrein. Ook viel ons iets op betreffende de kleur van onze bezoekers. Op het begin van de dag was de meest voorkomende RAL kleur: 9010 en aan het eind van de dag betrof dit RAL: 3000. Er werd dan ook geen zonnebrandcrème uitgedeeld. Iets wat wij de komende editie ook gaan vergeten.

De daadwerkelijke resultaten van het onderzoek zijn natuurlijk alles wat telt. Hieruit concluderen wij dat onze doelgroep voornamelijk bestaat uit Keuters, Kleuters, Gommers en Slalommers (na een bepaalde hoeveelheid bier want sla vreten ze doorgaans niet). Voor Keuters en Gommers die denken dat ze volwassen zijn is het niet zo moeilijk en hebben wij het gebruikelijke vertier: drank, muziek en vreetwerk. Een kinderhand is snel gevuld. Invulling aan het slap ouwehoeren zal u zelf moeten geven, al zijn wij best bereid om enkele conversatie onderwerpen te adviseren om het zo gezellig mogelijk te houden: de belastingdruk in uw gemeente, geslachtsoperaties, platte aarde, koeienscheten, de ganzenpopulatie, Trump, je schoonmoeder, of de oude klassieker: het weer hebben over het weer!

Uit het onderzoek kwam tevens een bepaalde mate van kind-dichtheid, en hiervoor zullen wij wat meer moeten doen. Kinderen hebben vandaag de dag immers een concentratiespanne van een rubber eendje dus daar zal echt wel het nodige uit de kast moeten worden getrokken. We kunnen ze natuurlijk niet laten verdrinken in De Vliet. Een ander aspect speelde op ook privé vlak van enkele bestuursleden. Zo zijn veel van onze vrienden inmiddels in de levensfase dat er sprake is van een zeker nageslacht. Om ook deze kersverse categorie en rockers van de toekomst van het nodige entertainment te voorzien hebben wij weer een springkussen(Van halen stage) weten te bemachtigen. Ook zullen wij zorg dragen dat er een kleine zandbak(enter sandman stage) en popcornmachine(Korn-Corn stage) aanwezig is. We kunnen uw kinderen ook onherkenbaar schminken zodat u deze na enkele koude rakkers niet meer herkent. Eindelijk rust. PS; luiers verschonen doen wij niet.

Vermaak voor kleuters en keuters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.