Praktische info

Info kaartverkoop
Kaarten zijn nu in de voorverkoop verkrijgbaar. Via onderstaande link kunt u Etickets aanschaffen welke bij de entree van het festival kunnen worden gescand vanaf uw mobiel. Print u de tickets liever uit? Dat mag natuurlijk ook. Mits er nog kaarten verkrijgbaar zijn kunt u ook aan de deur een kaartje kopen.

https://www.eventbrite.com/e/tickets-westfrieslands-2022-367834441717

Kosten tickets
Voorverkoop: 12 EURO ex servicekosten
Aan de deur: 15 EURO
Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen

Er zal worden gecontroleerd op leeftijd. Bezoekers van 18 jaar en ouder krijgen een polsbandje.

Betaalmogelijkheden
Op het festival kunt u met pin of cashgeld betalen voor zowel de entree als voor de consumptiemunten. De muntprijs bedraagt € 2,50.

Eet & drinkgelegenheid
Op het festival zijn foodtrucks aanwezig. Bij de bar zijn diverse alcoholische en non-alcoholische dranken verkrijgbaar. Alcoholische dranken alleen verkrijgbaar voor 18 jaar en ouder.

Kindervertier
Op het festival is een springkussen en een zandbak aanwezig. Ook wordt er gezorgd voor entertainment en kunnen kinderen zich laten schminken. Limonade en ‘kids goodie bags’  zijn te verkrijgen bij de bar.

Parkeren
Wij adviseren iedereen om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Fietsen kunnen worden gestald in de fietsenstalling naast de ingang van het festivalterrein (eerst het pad naast het woonhuis oprijden).

Komt u toch met de auto dan kunt u deze parkeren bij het nesbos en van daar naar het festivalterrein lopen (circa 1 km). Als de droogte van de grond het toelaat zal het echter mogelijk zijn uw auto op het weiland van de buren te parkeren bij Onderdijk 233.

 

Oordoppen
Oordoppen zijn gratis te verkrijgen bij de muntenbalie. 

Beeldmateriaal en fotografie
Fotografen zullen op het festivalterrein rondlopen om foto’s en video’s te maken, ook van bezoekers. Bij betreding van het festival gaan wij er vanuit dat u hiermee instemt. Foto’s komen na afloop op onze website en/of facebookpagina. Wilt u toch dat een bepaalde foto verwijderd wordt dan kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@smew.nl

Vragen?
Bij vragen kunt u contact opnemen via info@smew.nl of een bericht aan ons sturen via Facebook chat.