MAPLE LEAF

Maple Leaf is een no-nonsense Rock-coverband uit West-Friesland. Gitaren, bas, drums en zang: meer is er niet nodig om de beste rocknummers van de laatste 50 jaar door de speakers te blazen. Van klassiekers van CCR en Neil Young tot de grunge van Pearl Jam en Nirvana, Nederlandstalige krakers van The Scene en De Dijk tot metal van Black Sabbath en Motorhead, punkrock van Blink 182 en Green Day tot 90’s rockers van Live en Red Hot Chili Peppers en van nu-metal van Papa Roach en Limp Bizkit tot moderne alternative van Muse en Foo Fighters: Maple Leaf speelt het!

 Met Mike en Bert op gitaren, Paul op drums, Bas op bas (lekker handig!) en het scheurijzer Renee op zang, maken wij van elke zaal en elk podium een dampende rock-club. Of het voor een korte set is op een festival of een avond-vullendprogramma in een kroeg: door ons uitgebreide repertoire kunnen wij in elke situatie uit de voeten. Daarnaast biedt Maple Leaf als enige band in West-Friesland een “Geen Coldplay Garantie*”! Check ons repertoire op de website en hopelijk spelen wij snel in een zaal, bij een barbecue of op een bruiloft bij u in de buurt! 

*  U herkent het wel: u heeft een fijne band geregeld voor uw feest of partij en halverwege de avond starten ze “Clocks” of “Viva la Vida” in. Weg sfeer! Bij Maple Leaf heeft u de garantie dat er op geen enkel moment tijdens een optreden een nummer van Coldplay voorbij komt! Mocht dit wel het geval zijn, krijgt u de volledige gage die u aan de band betaald heeft terug en speelt Maple Leaf gratis op een door u gekozen evenement.

 

 

MAPLE LEAF

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.